Δανάη Μπάρκα: Θεατρική έξοδος με το πιο must φόρεμα για όλο το φθινόπωρο!

0
75

Σε ένα break από τις καλοκαιρινές της αποδράσεις η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε στο Κηποθέατρο Παπάγου οπού και παρακολούθησε την παράσταση «Ο Γυάλινος κόσμος».

Η Δανάη Μπάρκα λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της απόλαυσε τη θεατρική της βραδιά κι εμείς για μια ακόμη φορά θαυμάζουμε το τέλειο φόρεμα της.

Ένα υπέροχο φόρεμα με λουλουδένιο pattern σε ροζ , λευκή και πράσινη απόχρωση, που μπορείς άνετα να φορέσεις τις βραδιές του καλοκαιριού αφού διαθέτει μακρύ μανίκι και φυσικά όλο το φθινόπωρο προσθέτοντας –αν χρειάζεται- ένα λεπτό ζακέτακι ή ακόμη κι ένα blazer σε φωτεινό χρώμα.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Πάμε Δανάη το φόρεσε και έλαμψε με την παρουσία της.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να ποζάρει μετά το τέλος της παράστασης με τον Γιάννη Κουκουράκη και τη Λένα Παπαληγούρα.

Λίγα λόγια για την παράσταση

Ο Γυάλινος Κόσμος –ίσως το αντιπροσωπευτικότερο έργο του συγγραφέα που με τη δραματουργία του σημάδεψε τη μεταπολεμική Αμερική–, γράφτηκε το 1944. Πρόκειται για έργο ποιητικής πνοής και βαθιάς ανθρώπινης ευαισθησίας, όπου ο κόσμος της σκληρής πραγματικότητας συμπλέκεται με την εύθραυστη ομορφιά της φαντασίας και του ονείρου. Το έργο είναι μια ανάμνηση.

Ο Τομ θυμάται στιγμές της οικογενειακής του ζωής. Η πληκτική δουλειά του σε μια αποθήκη υποδηματοποιίας, έχει συνθλίψει τα όνειρά του.

Η Λόρα, η αδερφή του, αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της ζωής βρίσκοντας καταφύγιο σε έναν μικρόκοσμο από γυάλινα ζωάκια.

Η Αμάντα, η μητέρα τους, ελπίζει πως τα παιδιά της θα ζήσουν όπως η ίδια δεν κατάφερε ποτέ.

Ο Τζίμ, ένας επισκέπτης στον οποίο στηρίζουν όλες τις ελπίδες τους, θα τους απογοητεύσει.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV