Ηλίας Βρεττός: Πού και πότε θα γίνει ο γάμος του με την Αναστασία Δεληγιάννη

0
87

Οι δύο ερωτευμένοι οι οποίοι είχαν καταφέρει να κρατήσουν τον έρωτά τους μυστικό για παραπάνω από 2 χρόνια και παραδέχτηκαν μόλις τον Απρίλιο του 2021, μετά από 4 χρόνια θα ενώσουν τις ζωές τους παρουσία στενών συγγενών και καλών φίλων, όπως ακριβώς έχουν ονειρευτεί.

Το ερωτευμένο ζευγάρι ετοιμάζεται να επισημοποιήσει τη σχέση του σε λίγα 24ωρα στη γενέτειρα του τραγουδιστή στην Κύμη.

Σύμφωνα με το evima, ο γάμος θα γίνει την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου στην Κύμη με το ζευγάρι να έχει οργανώσει όλες τις λεπτομέρειες τόσο του μυστηρίου όσο και της γαμήλιας δεξίωσης που θα γίνει στο Εν Πλω στην Κύμη!

Οι λαμπεροί καλεσμένοι που θα καταφθάσουν για τον γάμο, θα διαμείνουν σε ένα από τα πιο γνωστά και πολυτελή ξενοδοχεία της περιοχής.

Όσο για το νυφικό της Αναστασίας φέρει την υπογραφή της Κύπριας σχεδιάστριας Έφης Παπαϊωάννου, ενώ το περασμένο Σαββατοκύριακο έκανε bachelorette party με τις στενές φίλες της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αμέσως μετά τον γάμο, ο Ηλίας Βρεττός ετοιμάζει βαλίτσες και φεύγει για Καναδά και Αμερική για περιοδεία με την Έλλη Κοκκίνου η οποία θα ξεκινήσει από το Μόντρεαλ στις 16 Σεπτεμβρίου. Και… βάζουμε στοίχημα ότι σ’ αυτήν θα τον ακολουθήσει για πρώτη φορά η σύζυγός του μιας και έχει έξι ολόκληρα χρόνια να βρεθεί στην ομογένεια του εξωτερικού.

Δείτε την παρακάτω gallery

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV