Κώστας Σόμμερ: Ο γιος του είχε γενέθλια και του ευχήθηκε με τον πιο συγκινητικό τρόπο! (photos)

0
96

Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη περνούν μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους, μιας και σε λίγο καιρό θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το δεύτερο παιδάκι τους, που θα είναι κοριτσάκι. 

Ο ηθοποιός μαζί με την σύζυγό του έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, με το γιο τους να τους έχει κλέψει την καρδιά και να μην μπορούν με τιποτα να τους χαλάσουν χατίρι!

Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη έχουν αποκτήσει έναν πανέμορφο γιο, ο οποίος σήμερα, 2 Σεπτεμβρίου, γίνεται ενός έτους. Το ζευγάρι καμαρώνει τον μικρό σε κάθε νέο του βήμα και η αλήθεια είναι ότι σε λίγο μόλις καιρό θα γίνει μεγάλος αδερφός, μιας και η οικογένειά τους θα μεγαλώσει, αφού η Βαλεντίνη Παπαδάκη είναι έγκυος και ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Ο περήφανος μπαμπάς, εν όψει αυτής της μοναδικής μέρας για τον γιο του, δημοσίευσε ένα φωτογραφικό άλμπουμ με μερικές φωτογραφίες από τις πρώτες τους στιγμές μαζί, μέχρι και σήμερα.

Ο Κώστας Σόμμερ έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του: “Σήμερα γιε μου έγινες νεός, έχω την τιμή και το προνόμιο να ζω δίπλα σου, να σε βλέπω να μεγαλώνεις, να βιώνεις και να ανακαλύπτεις τον κόσμο μέσα από τα μάτια σου. Δεν μπορώ να σου υποσχεθώ ότι θα είμαι εκεί για σένα μέχρι το τέλος της ζωής σου, αλλά θα παλέψω για σένα, θα σε αγαπάω, θα σε φροντίζω και θα σε προστατεύω μέχρι το τέλος της ζωής μου,… με πάντα, μέχρι την τελευταία μου πνοή!! Σε ευχαριστώ για το δώρο της ζωής Βαλέντίνη μου!”

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV