Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Είμαι ευχαριστημένος από τη δική μου ζωή και το μέχρι τώρα έργο μου»

0
65

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, μέσα από τον ρόλο του Μήτσου Μυράτ που θα υποδυθεί φέτος στη σειρά «Φλόγα και άνεμος» της EPT 1, θα μας ταξιδέψει σε μια άλλη εποχή, ενώ αυτό το καλοκαίρι ήταν ο Αργκάν του Μολιέρου.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε για την επιστροφή του στο… παρελθόν και όλα όσα θα δούμε τη νέα σεζόν.

Την επόμενη σεζόν θα υποδυθείτε τον Μήτσο-Μυράτ στη σειρά της EPT «Φλόγα και άνεμος».

«Φέτος μου έγινε μια πρόταση και δεν μπορούσα παρά να την αποδεχτώ. Μια καλοστημένη παραγωγή που θα μεταφέρει τον τηλεθεατή στις αρχές του 20ού αιώνα, με κέντρο αναφοράς τον έρωτα της Κυβέλης Ανδριανού με τον Γεώργιο Παπανδρέου. Εγώ υποδύομαι έναν σπουδαίο ηθοποιό εκείνης της εποχής και πρώτο σύζυγό της Κυβέλης. Πρωτοπόρος για την εποχή του,ερωτεύτηκε την Κυβέλη με την οποία απέκτησαν και δύο παιδιά. Κάποια στιγμή όμως η Κυβέλη ερωτεύτηκε έναν άλλον άντρα, τον Κώστα Θεοδωρίδη, θεατρικό επιχειρηματία εκείνης της εποχής και άφησε τον Μήτσο. Αυτό θεωρώ ότι πλήγωσε πολύ τον Μήτσο, ο οποίος λίγο καιρό αργότερα, ίσως και από εκδίκηση στην αρχή, παντρεύτηκε την αδελφή της Μαρίκας Κοτοπούλη, τη Χρυσούλα Κοτοπούλη. Πιστεύω ότι ήταν λίγο άτυχος διότι συνέπεσε χρονικά δίπλα σε αυτές τις τεράστιες θεατρικές προσωπικότητες, την Κυβέλη και τη Μαρίκα Κοτοπούλη, οι οποίες με έναν τρόπο τον επίσκιασαν και το ταλέντο του δεν έλαμψε ποτέ όπως ίσως του άξιζε…».

«Ζηλεύετε» μέχρι ένα σημείο τη ζωή και το έργο του;

«Είμαι ευχαριστημένος και από τη δική μου ζωή και το μέχρι τώρα έργο μου, οπότε όχι, δεν τον ζηλεύω! Είμαστε δύο διαφορετικοί άνθρωποι σε δύο διαφορετικές εποχές, άρα νομίζω ότι εκ των πραγμάτων δεν τίθεται θέμα ζήλιας υπό καμία έννοια. Αξίζει όμως να μνημονεύουμε προσωπικότητες όπως ο Μήτσος Μυράτ, η Κυβέλη, η Μαρίκα Κοτοπούλη και όλη αυτή η γενιά, που κάνανε μια μεγάλη επανεκκίνηση στο θέατρο στην Ελλάδα».

Πόσο απαιτητική είναι μια σειρά εποχής;

«Και μόνο οι χώροι και τα κοστούμια απαιτούν μεγάλη έρευνα αλλά και αρκετά χρήματα για να βγει ένα ποιοτικό αποτέλεσμα. Όταν όλοι οι δρόμοι πια είναι από άσφαλτο, υπάρχουν κολόνες της ΔΕΗ παντού, ακούγονται ήχοι από σύγχρονα αυτοκίνητα, όλα τα σπίτια έχουν σύγχρονες πρίζες, κλιματιστικά κ.λπ„ φανταστείτε πόσο εντείνουν τη δυσκολία όλα αυτά…», είπε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης στο TiVi.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV