Χριστίνα Μπόμπα: Το απίθανο total black outfit που επέλεξε για τη βόλτα της στη Θεσσαλονίκη!

0
86

Η Χριστίνα Μπόμπα, παρά το γεγονός ότι έχει γίνει μανούλα, δεν παραμελεί καθόλου τον εαυτό της και ίσα ίσα φροντίζει πάντοτε να είναι κομψή και να φορά ρούχα που αναδεικνύουν το υπέροχο σώμα της. 

Η ίδια, με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη, έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και μάλιστα πριν από ένα χρόνο απέκτησαν δύο πανέμορφα κοριτσάκια, που από την πρώτη στιγμή τους έχουν κλέψει την καρδιά.

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι μια πολύ ευτυχισμένη σύζυγος και μανούλα και αυτό φαίνεται από το πλατύ χαμόγελό της, που πρωταγωνιστεί σε κάθε νέα φωτογραφία που ανεβάζει στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media. Η ίδια αγαπάει τον εαυτό της και φροντίζει πάντοτε να είναι κομψή, να φορά τα αγαπημένα της ρούχα, που της ταιριάζουν απόλυτα και την αναδεικνύουν, αλλά και να φορά φυσικά και το υπέροχο χαμόγελό της, το οποίο και δεν αποχωρίζεται ποτε. Η διάσημη influencer βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και βρήκε την ευκαιρία να κάνει μερικές χαλαρές βόλτες στη συμπρωτεύουσα.

Μάλιστα, δεν δίστασε να ποστάρει και μερικές φωτογραφίες που τράβηξε με το κινητό της στο Instagram και μας έδειξε και το υπέροχο total black outfit που είχε επιλέξει. Η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε ένα απλό μαύρο τοπ, το οποίο και είχε σετάρει με ένα μεγάλο σακίδια και ένα σκούρο mumfit παντελόνι. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ σικάτο και, για ακόμα μια φορά, μας παρέδωσε μαθήματα στυλ!

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV