Αθερίδου – Μαγκλάρας: H πρώτη φωτό μετά τον γάμο τους – Λάμπουν από ευτυχία

0
68

Σήμερα, 6 Σεπτεμβρίου, η Φωτεινή Αθερίδου παντρεύτηκε με τον εκλεκτό της καρδιά της, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η βάφτιση του γιου τους.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει ο γάμος και η βάφτιση έγινε σε ένα υπέροχο κτήμα στα Καλύβια. Το προσκλητήριο της βάφτισης ήταν στα χρώματα του μπλε και ο μικρός πήρε το όνομα του παππού του, Θοδωρής.

Το ζευγάρι έχει αποφασίσει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι’ αυτό και δεν είχε γίνει τίποτα γνωστό για τα διπλό μυστήριο.

Κουμπάρα στον γάμο τους είναι η κολλητή φίλη του ζευγαριού Μαρία Παπαφωτίου, ενώ νονά του γιου τους μια επίσης καλή τους φίλη, Δέσποινα.

Οι πρώτες φωτογραφίες που ήρθαν στην δημοσιότητα ήταν ελάχιστες, στις οποίες απεικόνιζαν την νύφη να καταφθάνει στον χώρο αλλά και ορισμένους καλεσμένους. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Ευγενία Σαμαρά , η οποία ήταν κι εκείνη που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία της νύφης και του γαμπρού, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τους ευχηθεί.

Όπως θα δείτε στην παρακάτω gallery, η Φωτεινή Αθερίδου δεν φόρεσε νυφικό, αλλά ένα λευκό μακρύ φόρεμα, ενώ και ο σύζυγός της επέλεξε ένα casual κοστούμι.

Στη συνέχεια μάλιστα, η ηθοποιός δημοσίευσε και ένα βίντεο με εκείνη και την Σμαράγδα Καρύδη να χορεύουν.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV