H πιο τρυφερή φωτό της ημέρας: Ο Θάνος Καληώρας αγκαλιά με την εγγονή του, Τζέσυ!

0
70

Δεν υπάρχει πιο τρυφερή φωτογραφία από το να βλέπεις έναν παππού να κρατάει στην αγκαλιά του την εγγονή του. 

Σκεφτείτε λοιπόν πόσο ακόμα πιο τρυφερή και γλυκιά είναι η φωτογραφία που απεικονίζει έναν γοητευτικό παππού σαν τον Θάνο Καληώρα με την εγγονή του, την Τζέσυ η οποία έχει το ίδιο όνομα με την αξέχαστη γιαγιά της Τζέσυ Παπουτσή.

Η μεγάλη ηθοποιός έφυγε από τη ζωή το 2018, πολύ πρόωρα και μετά από σύντομη μάχη με μία βαριά ασθένεια. Ο πρώην σύζυγός της, Θάνος Καληώρας είχε παραδεχτεί δημόσια για εκείνη λίγο καιρό μετά τον θάνατό της: «Θυμάμαι με πολλή αγάπη την Τζέσυ».

Όμως, ξέρει πως η ζωή συνεχίζεται και φυσικά βρίσκει παρηγοριά στο κοριτσάκι που έφερε στον κόσμο ο γιος που έχει αποκτήσει με την αξέχαστη ηθοποιό. Όταν είχε μιλήσει για την εγγονή του, ο ηθοποιός είχε τα πιο τρυφερά λόγια να πει για εκείνη: «Αυτό είναι το μόνο παρήγορο στην όλη ιστορία. Είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα, πραγματικό δώρο Θεού. Την έχουμε βαφτίσει μαζί με τη σύζυγό μου, τη Θέτη».

Προ ημερών που ο Θάνος Καληώρας συμμετείχε σε μια μεγάλη συναυλία που δόθηκε από το ΣΕΗ στο Ηρώδειο, η μικρή Τζέσυ ήταν εκεί, κοντά του για να τον χειροκροτήσει και φυσικά να είναι η πρώτη που θα έδινε ένα τρυφερό φιλί στον γοητευτικό παππού της μετά το τέλος της μουσικής παράστασης.

Δείτε υπέροχες φωτογραφίες παππού και εγγονής παρακάτω:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV