Φαίη Σκορδά: Για αγιασμό στο πλατό της εκπομπής της, λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα!

0
84

Λίγες μόνο ώρες έμειναν για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ και η ίδια είναι έτοιμη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό, για ακόμα μια σεζόν. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες του κοινού και η αλήθεια είναι πως φέτος όλοι ανυπομονούμε να την παρακολουθήσουμε σε αυτό το νέο της ξεκίνημα στον ΣΚΑΪ.

Η Φαίη Σκορδά δείχνει να είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ μετά από τις καλοκαιρινές διακοπές που έκανε και η ίδια ανυπομονεί να ξεκινήσει τη νέα της εκπομπή και να δώσει τον καλύτερό της εαυτό στο πλατό, παρέα με την ομάδα της που, όπως φαίνεται, η εκπομπή θα είναι “γυναικεία υπόθεση”. Σε λίγες μόνο ώρες “Το πρωινό μας” θα ξεκινήσει και η αλήθεια είναι ότι ανυπομονούμε για το πώς θα είναι αυτή η νέα εκπομπή.

Η παρουσιάστρια την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου βρέθηκε στο πλατό του ΣΚΑΪ μαζί με όλη την ομάδα της και έκαναν αγιασμό λίγες ώρες πριν από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα τους. Η παρουσιάστρια δεν δίστασε να δημοσιεύσει μερικά στιγμιότυπα από το πλατό, ενώ είδαμε φυσικά και το μόνιτορ!

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV