Άννα Μαρία Βέλλη: Η ερώτηση ενός follower, την έκανε να «ανοίξει» τα χαρτιά της – «Ήθελα σκληρότητα»

0
63

Η Άννα Μαρία Βέλλη πριν λίγο καιρό θέλησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό της στο instagram, να κάνει τον δικό της απολογισμό και να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την απόφασή της να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία, πριν ενάμιση χρόνο.

Η γνωστή youtuber σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις έκανε ένα Q&A με τους διαδικτυακούς της φίλους, θέλοντας να απαντήσει σε διάφορες ερωτήσεις που τις κάνουν κατά καιρούς.

Μια από τις ερωτήσεις που δέχτηκε από τους followers της, ήταν για την ψυχοθεραπεία αλλά και για τον τρόπο που επέλεξε η ίδια τον δικό της ψυχοθεραπευτή.

«Αχ με ρωτάτε πολλοί. Η αλήθεια είναι πως είμαι noobas στην ψυχοθεραπεία/ψυχανάλυση καθότι κάνω μόλις 1,5 χρόνο. Μπορώ όμως να σου μιλήσω για το πως επέλεξα εγώ. Αρχικά αποφάσισα πως θέλω γυναίκα, ηλικίας από 45-55 με πλήρη άγνοια για το Ίντερνετ, την τηλεόραση κτλ, γιατί δεν ήθελα να με γνωρίζει socially.

Επιπλέον έκρινα βάση του χαρακτήρα μου την θεραπεία που ήθελα να ακολουθήσω. Πχ σε εμένα δεν έχει αποτέλεσμα η προστατευτική προσέγγιση. Για να αντιληφθώ και να βελτιωθώ ξέρω πως ήθελα σκληρότητα και όχι χάιδεμα αυτιών. Έψαξα λοιπόν ψυχαναλυτή που να πετάει τις αλήθειες στη μούρη μου χωρίς περιστροφές. Κατανοώ όμως πως αυτόν δεν λειτουργεί σε όλους. Ανάλογα με τα βιώματα του καθενός θέλουμε άλλη προσέγγιση. Googlare τις προσεγγίσεις, σκέψου τον χαρακτήρα σου και φυσικά είναι σημαντικό να μιλήσει μαζί του για την προσέγγιση που θα ακολουθήσετε. Εγώ ήμουν τυχερή την βρήκα με την πρώτη αλλά δεν είναι καθόλου σπάνιο να χρειαστεί να δεις δύο τρεις προτού βρεις τον/την κατάλληλη για σένα», έγραψε χαρακτηριστικά, η Άννα Μαρία Βέλλη.

Δείτε στην παρακάτω gallery την ανάρτησή της:

Να σας θυμίσουμε πως η Άννα Μαρία έχει δεχτεί κακοποίηση από πρώην σύντροφό της και είχε κάνει μια συγκλονιστική αποκάλυψη. Συγκεκριμένα δημοσίευσε μία φωτογραφία, που την απεικονίζει με μελανιές στο πρόσωπο, αποκαλύπτοντας πως πρώην σύντροφό της, την είχε ρίξει με δύναμη στο πλακάκι με αποτέλεσμα να χτυπήσει το μέτωπό της.

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV