Snik: Άγριος καβγάς με έφηβο σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης (video)

0
57

Το βίντεο κυκλοφόρησε πριν από μερικές μέρες και δείχνει τον τράπερ Snik, μαζί με τον συνεργάτη του να επιτίθονται σε έναν νεαρό σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης. 

Το συγκεκριμένο βίντεο κυκλοφόρησε στην πλατφόρμα Tik Tok και μέσα σε λίγα λεπτά είχε αποκτήσει χιλιάδες views, με τους χρήστες στα σχόλια να προσπαθούν να καταλάβουν το τι ακριβώς έχει συμβεί!

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος που οδήγησε τον Snik και τον συνεργάτη του, ΥΤ να τσακωθούν με έναν νεαρό στη μέση του δρόμου, ενώ στο σχετικό στιγμιότυπα φαίνεται ξεκαθαρα η σύντροφος του τράπερ, Γιώτα Ιωαννίδου, να προσπαθεί να τον ηρεμήσει, χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα. Μάλιστα, στο στιγμιότυπο, ο τράπερ και ο συνεργάτης του προτρέπουν τον νεαρό να τους ζητήσει συγγνώμη, με εκείνον να τους απαντά ότι δεν βρίσκει τον λόγο και ότι δεν πρόκειται να κάνει κάτι τέτοιο.

Ο νεαρός ακούγεται να λέει «δεν νιώθω μάγκας», ενώ απαντά πως αυτό που έκανε, το έκανε για πλάκα. «Τι για πλάκα; Για πλάκα μιλάς έτσι ρε», ακούγεται να λέει ο τράπερ , με τον νεαρό να λέει: «Γιατί να πω συγγνώμη, δεν θέλω να πω συγγνώμη»

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV