Κώστας Καζάκος: Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατό του

0
67

Ο ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 87 ετών βυθίζοντας στο πένθος ολάκερη την Ελλάδα αλλά και τους οικείους του.

Τις τελευταίες εβδομάδες ο Κώστας Καζάκος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», αντιμετωπίζοντας σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα.

Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατό του

«Ο Κωνσταντίνος Καζάκος εισήχθη στο Γ.Ν.Α « Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» στις 26-7-2022 με αναπνευστικά προβλήματα. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαίως, όπου και σήμερα Τρίτη 13-9-2022 απεβίωσε λόγω πολυοργανικής ανεπάρκειας. Τα θερμά συλλυπητήρια μας στους οικείους του».

Ο σπουδαίος ηθοποιός αντιμετώπιζε σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα και μάλιστα είχε νοσήσει και από κορονοϊό, γεγονός που επιβάρυνε την έτσι και αλλιώς εύθραυστη -τον τελευταίο καιρό- υγεία του.

Τον περασμένο Απρίλιο είχε αναγκαστεί να αποχωρήσει από την παράσταση «Ματωμένα Χώματα» της Διδώς Σωτηρίου που ανέβηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά καθώς η υγεία του ήταν ήδη επιβαρυμένη. Τότε είχε αντικατασταθεί από τον Νικήτα Τσακίρογλου, όμως ο ίδιος δεν κατάφερε να ανέβει ποτέ ξανά στο θεατρικό σανίδι που τόσο αγαπούσε.

Διαβάστε επίσης

Κώστας Καζάκος: Η Μαριάννα Τουμασάτου στο gossip-tv: «Θα λείψει σε όλους μας»

Κώστας Καζάκος: Θρήνος στο Instagram – Οι συγκινητικές αναρτήσεις των επωνύμων

Κώστας Καζάκος: Ο Γιώργος Κωνσταντίνου στο gossip-tv: «Ήταν ένας αγαπημένος φίλος. Μεγάλη η απώλεια»

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV