Κούλλης Νικολάου: Θα εντυπωσιαστείτε με το minimal σπίτι του που έχει θέα όλη την Αθήνα

0
135

Ο Κούλλης Νικολάου άνοιξε το σπίτι του στην Αγία Παρασκευή στο Ηappy Day και μείναμε άφωνοι μιας και είναι άκρως εντυπωσιακό!

Ο Κούλλης μίλησε για τη σύζυγό του, Κλαίρη, τον Αντρέα Γεωργίου και τη ζωή του.

Αρχικά ανέφερε: «Είμαι σε φάση γεμάτη αγωνίες. Μεγάλωσα στα δύσκολα και πάντα γελούσα. Η επιβίωση είναι ένα δύσκολο πράγμα. Σήμερα δεν αγωνίζομαι να επιβιώσω οικονομικά.»!

Και είπε: «Μην μου πεις κάτι για τον Αντρέα, θα σε δείρω. Είναι αδερφός μου, είναι γιος μου, είναι σχέση μου. Δεν έχω κρυφτεί από τον Αντρέα.»!

Όσο για τη γυναίκα του, ανέφερε: «Με την Κλαίρη θέλω να πεθάνω, θέλω να γεράσω να δούμε τα παιδιά μας να μεγαλώνουν. Είμαι πολύ ερωτευμένος με τη γυναίκα μου. Τους σοκάραμε όλους, ήταν όλα αστραπιαία. Σε 3-4 μήνες συγκατοικήσαμε, σε 6 μήνες αρραβωνιαστήκαμε. Αν χάσω την Κλαίρη θα χαθώ. Είναι η αχίλλειος πτέρνα μου».

Και συνέχισε λέγοντας: «Ο κόσμος με “βαράει” στο Facebook για τον ρόλο του Δημοσθένη στη “Γη της ελιάς”. Με λέει κακούργο. Κάνω έναν ρόλο που τον αγάπησα από την πρώτη στιγμή».

Το διαμέρισμα που έχει στην Αθήνα βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή διαθέτει μοντέρνα minimal διακόσμηση, κυριαρχεί το άσπρο μαύρο και η κάθε του γωνιά είναι ιδιαίτερη.

Δείτε το σπίτι του και θα ξετρελαθείτε!

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Κούλλης Νικολάου: «Ο Δημοσθένης δεν είναι απλώς κάθαρμα, έχει να δώσει πολλά»

Κούλλης Νικολάου: Πριν μπει στη Γη της Ελιάς πήγε Λονδίνο με την κόρη του!

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV