Νεσχάν Μουλαζίμ – Βάσω Κολλιδά: Η καρμική τους σχέση και η μακροχρόνια φιλία τους

0
55

Οι δύο φίλες μίλησαν για την καρμική σχέση μεταξύ τους και τον γάμο της Νεσχάν που έγινε στη Μύκονο.

«Κρατά πολλά χρονιά η σχέση μας. Όταν ξεκινούσα είχα πάει στα καλλιστεία και η Νεσχάν με ξεχώρισε και με πήρε στο πρακτορείο της», λέει η Βάσω Κολλιδά.

«Επειδή ήμασταν συγκεκριμένα τα κορίτσια που δουλεύαμε, συναντιόμασταν συνέχεια και κάναμε παρέα. Νομίζω ότι οι γυναικείες φιλίες κρατάνε όταν δεν έχεις κόμπλεξ. Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια χαθήκαμε κάποιες φορές. Τα έφερε η ζωή, οι άντρες μας να είναι φίλοι, και ξαναβρεθήκαμε».

Η Βάσω Κολλιδά μίλησε για τον γάμο της Νεσχάν.

«Μου ζήτησε κρυφά ο Στέλιος να πάω να αγοράσω λουλούδια για να κάνει πρόταση γάμου στη Νεσχάν. Η Νεσχάν ήθελε να κάνει οικογένεια, ενώ εγώ ήμουν ‘κοσμάρα’. Έκατσε ανάποδα το σκηνικό».

Για τον γάμο της μίλησε και η Νεσχάν.

«Την ημέρα του γάμου, βρέθηκε μια νταλίκα στα στενά της Μυκόνου και μας έκλεισε τον δρόμο την ώρα που πηγαίναμε στο δημαρχείο. Ο γαμπρός δεν άντεξε και είπε στον οδηγό ‘τράβα την νταλίκα γιατί πρέπει να παντρευτώ’».

Η ίδια μίλησε και για τους γονείς της που δεν παραβρέθηκαν στον γάμο της καθώς δεν είχαν βίζα, αλλά και την επιλογή των πεθερικών της να μην πάνε για συμπαράσταση στους γονείς της.

«Οι δικοί μου δεν μπορούσαν να έρθουν στον γάμο λόγω βίζας και οι γονείς του Στέλιου το σεβάστηκαν και δεν ήρθαν ούτε εκείνοι».

Δείτε τις δηλώσεις τους από την εκπομπή, Ελένη

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV