Σούρας: Ο ψυχίατρος της Καραγιάννη αποκάλυψε την τελευταία τους συνομιλία, λίγο πριν το θάνατό της!

0
70

Καλύτερα Δε Γίνεται: Στον αέρα της εκπομπής, το μεσημέρι της Κυριακής 18 Σεπτεμβρίου, ο ψυχίατρος που παρακολουθούσε την Μάρθα Καραγιάννη μέχρι και την τελευταία στιγμή, Δημήτρης Σούρας, επιβεβαίωσε την είδηση του θανάτου της, φανερά θλιμμένος που έχασε, όπως είπε, “το πιο λαμπρό αστέρι του”.

Η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών μέσα στο σπίτι της στο πλευρό της καλύτερής της φίλης, που τα τελευταία χρόνια ήταν το στήριγμά της στα δύσκολα.

Ανάμεσα σε εκείνους που την αγαπούσαν και την στήριξαν μέχρι και το τέλος ήταν και ο ψυχίατρός της, Δημήτρης Σούρας, ο οποίος και την εκτιμούσε όχι μόνο σαν ηθοποιό, αλλά κυρίως σαν άνθρωπο, μιας και ήταν ένας από τους πιο αυθεντικούς και χαρούμενους χαρακτήρες που γνώρισε. Ο ίδιος παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού “Καλύτερα Δε Γίνεται” και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με το πώς ο ίδιος πληροφορήθηκε την τραγική είδηση, αλλά και αποκάλυψε on air και ποια ήταν η τελευταία συνομιλία που είχαν στο τηλέφωνο.

Ο Δημήτρης Σούρας ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού: «Δυστυχώς η Μάρθα έφυγε. Τα πράγματα έγιναν ως εξής. Γύρω στη 1 παρά τέταρτο, η Ντόρα η αγαπημένη της φίλη, η αδελφή της, το πιο δικό της πρόσωπο μού τηλεφώνησε για να μου πει ότι βλέπει πως η Μάρθα δεν είναι πολύ καλά. Της είπα να μου μιλήσει, μου είπε «καλημέρα Δημήτρη». Και της απάντησα πως δεν μου φτάνει αυτό. Είπε «κα» και μετά σταμάτησε… Παίρνω τη Ντόρα που ήταν δίπλα της στο τηλέφωνο και της ζητώ να καλέσει ασθενοφόρο, τα πάντα. Της έδωσα το νούμερο και σε τρία λεπτά με πήρε η Ντόρα ουρλιάζοντας λέγοντάς μου ότι η Μάρθα έφυγε. Από τότε, είμαστε όλοι δίπλα και είμαστε συγκλονισμένοι. Έφυγε μία μεγάλη πρωταγωνίστρια και για μένα μία σπουδαία φίλη, ένας πολύ δικός μου άνθρωπος. Η Ντόρα είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Αυτή δυστυχώς είναι η αναγγελία του θανάτου της Μάρθας Καραγιάννη. Χάσαμε ένα λαμπρό αστέρι…»

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε στην εκπομπή ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV