Γιώργος Τσούλης: Λίγο πριν γίνει μπαμπάς μοιράζεται την πρώτη φωτό της εγκυμονούσας συζύγου του

0
72

Η όμορφη Μαριαλένα σε λίγο καιρό θα γίνει μαμά και ο ευτυχισμένος σεφ δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του. Είναι μια από τις σπάνιες φωτογραφίες της γυναίκας του μιας και ο Γιώργος Τσούλης χρησιμοποιεί τα social media καθαρά για επαγγελματικούς λόγους.

Αυτή τη φορά όμως, όπως ο ίδιος αποκάλυψε ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί αυτή τη φωτογραφία με τους followers του.

Σε αυτό το όμορφο στιγμιότυπο βλέπουμε την όμορφη σύζυγό του με φουσκωμένη κοιλίτσα αλλά και την πεθερά του, όταν ήταν έγκυος στη γυναίκα του.

«Συνήθως δεν ανεβάζω τέτοιες φωτογραφίες, τη συγκεκριμένη όμως ήθελα να τη μοιραστώ μαζί σας. Αριστερά η μαμά της Μαριαλένας έγκυος στην Μαριαλένα.
Δεξιά η Μαριαλένα έγκυος στο δικό μας παιδί!
Τα συναισθήματα που νιώθω κοιτάζοντας τη φωτογραφία είναι απερίγραπτα. Ανυπομονώ να έρθει ο μικρός μας!❤️👼🏻», έγραψε ο ίδιος

Δες τη φωτό στη gallery

Θυμίζουμε πως το ζευγάρι παντρεύτηκε τέλος Ιουνίου κάνοντας πολιτικό γάμο δίχως όμως να έχει γίνει γνωστή η εγκυμοσύνης, γεγονός που ο ίδιος επιβεβαίωσε λίγες ημέρες μετά στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

«Παντρευτήκαμε στα Βριλήσσια στο δημαρχείο. Κάναμε πολιτικό γάμο. Ήταν σε ωραίο σημείο, ήμασταν μέσα στο πράσινο, ήμασταν τυχεροί. Αν υπάρχει θετική ενέργεια και καλή διάθεση, όλα είναι με το μέρος σου. Όλα πήγαν τέλεια, ήταν πολύ ωραίο το μέρος και ο κόσμος πέρασε πολύ ωραία. Είμαστε μαζί πολλά χρόνια, 8. Ήταν σχεδόν προγραμματισμένος ο γάμος. Είχαμε κάνει τον αρραβώνα πριν δύο χρόνια. Θέλουμε να κάνουμε και θρησκευτικό κάποια στιγμή. Θα τον κάνουμε μαζί με τη βάπτιση», είχε πει ο ίδιος στην εκπομπή.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV