Συγκλονιστικός ο Νίκος Πορτοκάλογλου: «Ήταν από τα πιο ταπεινωτικά πράγματα που έχω ζήσει»

0
62

Στην εκπομπή Στούντιο 4 φιλοξενήθηκε ο Νίκος Πορτοκάλογλου το απόγευμα της Παρασκευής (23-09). Ο τραγουδιστής και παρουσιαστής της μουσικής εκπομπής Μουσικό κουτί μίλησε για τα δύσκολα χρόνια που έζησε την περίοδο της Δικτατορίας, όσο ήταν μαθητής.

«Έζησα την περίοδο της Δικτατορίας σαν μαθητής. Πολύ σκοτεινή και καταπιεστική εποχή. Μόνο το γεγονός ότι μας μετρούσαν με το χάρακα το μαλλί για να μας κουρέψουν είναι από τα πιο ταπεινωτικά πράγματα που έχω ζήσει. Για να επιβιώσω είχα φτιάξει αυτή τη μάσκα του αναίσθητου και είχα αναπτύξει την επιστήμη του πώς να γίνεσαι αόρατος.

Ταυτόχρονα είχα αρχίσει ήδη να γράφω στίχους.

Η πρώτη μου δουλειά ήταν στα μπουζούκια, όχι τα πολύ μεγάλα, τα μεσαία. Όταν έμαθα τι μεροκάματα δίνουν είπα ότι αυτός είναι ο τρόπος να αποκτήσω αυτονομία. Από πολύ νωρίς, από 18 χρονών. Μπήκα σε μία δουλειά που δεν ήταν εύκολη, ήταν μαέστρος ο Γεράσιμος Λαυράνος. Τρομερό σχολείο. Δεν είχα ξαναπαίξει λαϊκό τραγούδι», είπε ενώ αναφέρθηκε και στον γάμο του, λέγοντας πως:

«Ο γάμος μου μού έφερε μια φοβερή ισορροπία. Ήταν μια τρέλα. Μέσα στην ένταση του πρώτου πάθους το είδα σαν μια κινηματογραφική κίνηση και έκανα πρόταση γάμου. Οι γονείς μας τρελάθηκαν όταν τους το είπαμε. Από τους φίλους φάγαμε καζούρα. Μετά πολλών εμποδίων μας βγήκε. Είναι από τα πράγματα που είμαι περήφανος. Στα εμπόδια σκύβεις το κεφάλι και δουλεύεις».

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV