Δούκισσα Νομικού: «Ο Γιώργος Λιάγκας είναι εγγύηση»

0
73

Για το Πρωινό και τους νέους της συνεργάτες μίλησε πρόσφατα η Δούκισσα Νομικού, σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο Λιάγκα.

Καλή αρχή Δούκισσα στον ΑΝΤ1. Επιστροφή στην πρωινή ζώνη μετά από πολλά χρόνια. Μίλησέ μας γι’ αυτό το νέο ξεκίνημα στο «Πρωινό».

Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη, νομίζω ότι το βλέμμα και το χαμόγελό μου τα λένε όλα. Η συγκεκριμένη πρόταση ήρθε σε μία στιγμή που δεν περίμενα ούτε είχα σκεφτεί καθόλου μία τηλεοπτική επιστροφή. Δεν το είχα στο μυαλό μου και όμως να τελικά που έγινε και έγινε και με τον ΑΝΤ1 που είναι το τηλεοπτικό μου σπίτι και που αγαπώ και εκτιμώ βαθύτατα τους ανθρώπους του.

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι η εγγύηση για ένα επιτυχημένο τηλεοπτικό μαγκαζίνο. Αισθάνεσαι ασφαλής στην τηλεοπτική σας συμπόρευση;

Ο Γιώργος είναι σίγουρα η εγγύηση. Είναι ένας έμπειρος παρουσιαστής και ένας πολύ καλός δημοσιογράφος, οπότε είναι ϊ και για εμένα μία ασφάλεια. Νιώθω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη που είναι εκεί και πιστεύω ότι θα μάθω πολλά δίπλα του.

Υπήρξαν άλλες προτάσεις φέτος για σένα;

Είμαι από τις τυχερές γενικά, δηλαδή ακόμη και την περίοδο που αποφάσισα να φύγω λόγω εγκυμοσύνης, πάντοτε υπήρχαν άνθρωποι που με προσέγγισαν από την τηλεόραση. Δεν με ξεχνούσαν και πάντα εντυπωσιαζόμουν, τύπου πώς και… Για εμένα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο τελικά το ποιος σε θέλει στην οικογένειά του γιατί φυσικά ο ΑΝΤ1 είναι οικογένεια. Μετά από όλα όσα έχω κάνει τηλεοπτικά, τον ΑΝΤ1 τον πιστεύω, τον εμπιστεύομαι με κλειστά τα μάτια, είπε η Δούκισσα Νομικού στο Λοιπόν.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV