Χριστίνα Μπόμπα- Τόνια Σωτηροπούλου: Φωτογραφήθηκαν μαζί στο Παρίσι και το αποτέλεσμα μας κατέπληξε!

0
63

Η Χριστίνα Μπόμπα και η Τόνια Σωτηροπούλου βρίσκονται τις τελευταίες ώρες στο Παρίσι, μιας και ήταν επίσημες καλεσμένες στην εβδομάδα μόδας που πραγματοποιήθηκε στην Πόλη του Φωτός. 

Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν μαζί και χαμογελαστές σε κεντρικούς δρόμους του Παρισίου, δείχνοντας να απολαμβάνουν τη βόλτα τους και με το παραπάνω.

Η Χριστίνα Μπόμπα και η Τόνια Σωτηροπούλου αποφάσισαν να κάνουν ένα διάλειεμμα από την καθημερινότητά τους στην Αθήνα και να πραγματοποιήσουν ένα ταξίδι στο Παρίσι, με σκοπό να πληροφορηθούν για όλες τις τελευταίες τάσεις της μόδας, αλλά και να πάρουν κάποιες προτάσεις. Άλλωστε και οι δυο ήταν ανάμεσα στους επίσημους καλεσμένους στην εβδομάδα μόδας που πραγματοποιήθηκε στην πόλη του φωτός. Από το πρωί της Δευτέρας 26 Σεπτεμβρίου, είδαμε ότι στα προσωπικά τους προφίλ στα social media πρωταγωνιστούσαν στιγμιότυπα από το ταξίδι τους, ενώ φυσικά και συναντήθηκαν.

Μπορεί η Χριστίνα Μπόμπα να ταξίδεψε χωρίς τον Σάκη Τανιμανίδη αλλά, όπως είδαμε, στο πλευρό της Τόνιας Σωτηροπούλου ήταν ο σύζυγός της, Κωστής Μαραβέγιας, ο οποίος και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό χαμογελαστός!

Δείτε στην παρακάτω Gallery την φωτογραφία που δημοσίευσαν:

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV