Δωροθέα Πασχαλίδου: Αυτή είναι η εγγονή του Ζάχου Χατζηφωτίου που ζει στο Hollywood!

0
61

Η είδηση προκάλεσε έντονη θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο Ζάχος Χατζηφωτίου, όπως είχε γνωστό τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο NΙΜΤΣ, με την κατάσταση της υγείας του να ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη, λίγο πριν κλείσει τα 99 του χρόνια. Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε κύμα συγκίνησης τόσο στους οικείους του, όσο και στον υπόλοιπο κόσμο, μιας και ήταν πολύ αγαπητός.

Ο ίδιος μιλούσε πολύ συχνά για την οικογένειά του και η αλήθεια είναι ότι είχε σε όλους πολύ μεγάλη αδυναμία. Μάλιστα, μια από τις εγγονές του, που πλέον είναι 34 χρονών δραστηροποιείται επαγγελματικά και ζει μόνιμα στο Χόλιγουντ, μιας και είναι παραγωγός ταινιών.

«Δεν θέλω να πω την ηλικία της κόρης μου. Θα με πάρει τηλέφωνο και θα με μαλώσει. Γυναίκα είναι! Είναι όμως καλή μητέρα. Τα σπούδασε και τα τρία παιδιά της. Η μία εγγονή μου, η Δωροθέα Πασχαλίδου, είναι στην Αμερική και κάνει ταινίες. Έχω και δύο δισέγγονα. Τα έχω δει μία φορά, γιατί ο πατέρας τους, ο εγγονός μου, ζει με την οικογένειά του στην Ελβετία. Δουλεύει σε τράπεζα εκεί. Η τρίτη μου εγγονή έχει μείνει στην Ελλάδα» είχε πει ο Ζάχος Χατζηφωτίου σε συνέντευξή του για την εγγονή του, που ζει μόνιμα στο εξωτερικό.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες της:

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV