Δημήτρης Παππάς: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον ερχομό της κόρης του – Μας δείχνει το πρόσωπό της

0
84

Σχεδόν δέκα ημέρες μετά τον ερχομό της κόρης του κάνει την πρώτη του ανάρτηση, μας δείχνει το πρόσωπο της μικρούλας και τα λόγια του συγκινούν!

«Καλωσόρισες Άγγελε μου !!
Η πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου σε αυτές τις εικόνες, και σε όλες τις επόμενες που έρχονται !! Όταν το μεγάλο κοριτσάκι μου έφερε στην ζωή το μικρό μας κοριτσάκι, την κορούλα μας ! Η απόλυτη ευτυχία, αγάπη, θαυμασμός σε αυτά τα δυο πλάσματα της ζωής μου ! Το νέο κ πιο όμορφο γεμάτο ουσία κεφάλαιο στη ζωή μας μόλις ξεκίνησε..
@mpezan μου έδωσες ότι πολυτιμότερο θα μπορούσα να αποκτήσω στην ζωή μου!!
Σας αξίζουν αγάπες μου τα καλύτερα..! Είμαι πολύ περήφανος για σένα κ´ είμαι ο no1 fan σου @mpezan (είσαι η καλύτερη 😉 γελάς τώρα το ξέρω)..! Υπόσχομαι να φανώ αντάξιος κ των δυο σας στους τίτλους μου!!
Σας αγαπώ !! @mpezan & @christinapappajr !!

Επισης last but not least.. Ευχαριστώ θερμά τον γιατρό μας Μιχάλη Παναγιωτόπουλο που ήτανε δίπλα μας σε όλη αυτή την διαδρομή πέρα από μαιευτήρας μας αλλά σαν φίλος μας κ άνθρωπος που προβληματιζότανε μαζί μας στις ανάγκες μας κ μας έκανε να αισθανθούμε πως είσαι οικογένεια !!
Doc ur the best !!
Ευχαριστούμε το εξαιρετικό προσωπικό του @omilosiaso για την προσοχή που μας δώσανε κ καθοδήγηση σαν νέοι γονείς που είμαστε», έγραψε ο ίδιος.

Δες τις υπέροχες φωτό στη gallery

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV