Μαρία Μπεκατώρου: Ποζάρει με total white outfit και είναι πιο αδύνατη από ποτέ- Η απίθανη αλλαγή της

0
63

Η Μαρία Μπεκατώρου, το τελευταίο διάστημα έχει καταφέρει να απαλλαγεί από τα περιττά κιλά που την ταλαιπωρούσαν και το αποτέλεσμα είναι φανταστικό!

Η ίδια είναι μια από τις πιο διάσημες παρουσιάστριες, που το κοινό έχει λατρέψει μέσα από τις εκπομπές που έχει παρουσιάσει ανά τα χρόνια.

Η Μαρία Μπεκατώρου, τους τελευταίους μήνες έχει αποφασίσει να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της και να χάσει μερικά κιλά, μια και ήθελε να νιώσει πολύ καλύτερα με το σώμα της και να είναι πιο υγιής. Όπως όλα δείχνουν, η παρουσιάστρια τα έχει καταφέρει και με το παραπάνω και έχει γίνει άλλος άνθρωπος και η αλλαγή αυτή της πηγαίνει πάρα πολυ και την έχει ανανεώσει.

Μάλιστα, η Μαρία Μπεκατώρου είχε πει χαρακτηριστικά για την απώλεια κιλών που είχε καταφέρει να πετύχει σε συνέντευξή της: “Επειδή έχασα κάποια κιλά και έφτιαξε παραπάνω το σώμα μου, βγαίνω πιο περιποιημένη πιά. Έχω τη φιλοσοφία πως θα προσέχω πιο πολύ. Παλιά δεν πρόσεχα. Είχα πάντα άποψη στυλιστική, αλλά μόνο σε ό,τι αφορούσε τη δουλειά. Τώρα δεν είμαι τόσο χύμα, μου αρέσει να είμαι πιο περιποιημένη”.

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου η Μαρία Μπεκατώρου δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία με ένα total white outfit, το οποίο και τόνιζε απίστευτα το σώμα της και ήταν μια κούκλα!

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV