Σπυροπούλου: Έτσι ήταν το κορμί της ένα χρόνο πριν την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης-Τα απίθανα stories

0
72

Την ομορφότερη περίοδο της ζωής της βιώνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και παρά την εγκυμοσύνη της δεν έχει σταματήσει να γυμνάζεται.

Η όμορφη παρουσιάστρια λίγες ημέρες μετά το γάμο της και σχεδόν ένα μήνα μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, μας δείχνει πώς ήταν το σώμα της ένα χρόνο πριν. Και όπως θα δεις κι εσύ δεν έχει πάρει πολλά κιλά καθώς συνεχίζει να γυμνάζεται ακόμη και τώρα στον έκτο μήνα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πόζαρε με τα ίδια ακριβώς ρούχα, ένα μαύρο κολάν κι ένα μαύρο μπουστάκι και η μόνη διαφορά στο κορμί της είναι η απίθανη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Δες τα stories της στη gallery που ακολουθεί

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος παντρεύτηκαν μυστικά το απόγευμα της Κυριακής (02/10) με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος διανύουν μια από τις πιο υπέροχες περιόδους της ζωής τους, μιας και σε λίγους μόνο μήνες θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους μωράκι, καρπό του έρωτά τους. Το απόγευμα της Κυριακής 2 Οκτωβρίου, το ζευγάρι παντρεύτηκε μυστικά στο δημαρχείο Βούλας- Βουλιαγμένης, με τον πατέρα του γαμπρού και μια κοινή τους φίλη να γίνονται μάρτυρες. Οι δυο τους απόλαυσαν αυτή τη μοναδική στιγμή τους και έδειχναν να είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και έτοιμοι να γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV