Κατερίνα Καινούργιου: Το little black dress έγινε το αγαπημένο της outfit- Οι πόζες στο στούντιο!

0
78

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι υπέροχη, κάτι που μας το αποδεικνύει μέσα από κάθε νέο ποστ που κάνει στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, που την ακολουθούν χιλιάδες followers. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες, που το κοινό παρακολουθεί καθημερινά μέσα από την πρωινή της εκπομπή “Super Κατερίνα” την οποία και παρουσιάζει μαζί με την ομάδα της στον ALPHA.

Η Κατερίνα Καινούργιου αγαπάει πολύ την δουλειά της και πέρα από μια πολύ σωστή επαγγελματιάς, δίνει πολύ μεγάλη σημασία στην εμφάνισή της και για αυτόν τον λόγο πάντοτε φροντίζει να είναι περιποιημένη και όμορφη. Τα outfit που επιλέγει καθημερινά είναι αξιοζήλευτα και το στιλ της πολλές φορές μας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον, για να παίρνουμε μαθήματα και να κάνουμε κάτι ανάλογο.

Το πρωί της Δευτέρας 10 Οκτωβρίου, η Κατερίνα Καινούργιου εμφανίστηκε στον αέρα της εκπομπής της “Super Κατερίνα” με ένα υπέροχο μαύρο κοντό φόρεμα, σε στενή γραμμή, που τόνιζε άψογα το καλλίγραμμο σώμα της. Η παρουσιάστρια προσέχει την διατροφή της και προσπαθεί να γυμνάζεται όσο πιο συχνά γίνεται, για να καταφέρνει να διατηρείται. Όπως φαίνεται, το little black dress έχει γίνει το αγαπημένο της outfit και η απόλυτη τάση για φέτος το φθινόπωρο και τον χειμώνα.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV