Κωνσταντάρας: «Δεν κάνουμε επιλογές που κάνουν άλλοι, που υποτίθεται πως είναι ψυχαγωγικές εκπομπές»

0
74

Για δεύτερη χρονιά βρίσκεται στην παρέα του «Open Weekend» στο Open. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας περί ου ο λόγος αντιδρά έντονα στην αδικία, αλλά δεν το εκφράζει πάντα εκεί που πρέπει.

Ο γνωστός δημοσιογράφος πιστεύει ότι πρέπει να δίνονται ευκαιρίες σε ανθρώπους που το αξίζουν και σχολιάζει την εκπομπή του συμμετέχει «Open Weekend».

«Open Weekend» για δεύτερη χρονιά. Είσαι καλά μέσα σε αυτή την παρέα;

Είμαι πολύ καλά. Με την Ελένη Τσολάκη είναι η τρίτη σεζόν που συνεργαζόμαστε, γιατί πριν από to «Open Weekend» είχαμε κάνει και το καλοκαιρινό.

Έδεσε το γλυκό μεταξύ σας…

Έδεσε από την αρχή. Από την πρώτη εβδομάδα που συνεργαστήκαμε, αισθανθήκαμε πολύ καλά, γι’ αυτό και συνεχίζουμε.

Έχει αλλάξει κάτι στο περιεχόμενο της εκπομπής σε σχέση με πέρυσι, που ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά;

Δυστυχώς ασχοληθήκαμε και εμείς με τα κοινωνικά. Εγώ ήμουν από εκείνους που δεν ήθελαν να καταπιαστούμε. Έχει αλλάξει αυτό. Είμαστε μια ψυχαγωγική εκπομπή, όπως οφείλουμε να είμαστε, με κάποιες αναφορές που αντιστοιχούν στην εμβέλεια των γεγονότων. Βέβαια, όταν ζούμε συμβάντα που αφορούν το lifestyle, όπως είναι το #MeToo ή οι δίκες των ανθρώπων που εμπλέκονται, θα ασχοληθούμε. Υπάρχουν άλλες εκπομπές που μπορούν καλύτερα να υπηρετήσουν το κοινωνικό ρεπορτάζ.

Γιατί λες «δυστυχώς»;

Γιατί ήμουν αντίθετος αν και ξέρω πως μπορούσαμε να το κάνουμε. Πιστεύω πως αν ο κόσμος θέλει να δει τέτοια θέματα, θα κινηθεί σε ένα πιο ενημερωτικό πλαίσιο και όχι σε ψυχαγωγικές εκπομπές.

Το τηλεοπτικό κοινό, όμως, με βάση τα νούμερα, πήγε και στις ψυχαγωγικές εκπομπές.

Δεν είχε επιλογή. Όλες οι εκπομπές έπαιζαν Πισπιρίγκου. Γι’ αυτό πιστεύω πως και εμείς πέρυσι πέσαμε σε αυτή την παγίδα. Φέτος ξεκαθαρίστηκε το πράγμα.

Και φέτος ο ανταγωνισμός είναι έντονος, θέλω να μου πεις ποιο πιστεύεις πως είναι το πλεονέκτημα της δικής σας εκπομπής.

Έχει ξεκάθαρα ψυχαγωγικό προσανατολισμό και κάνει αυτό που μπορεί καλά, δεν πατάει σε άλλα μονοπάτια. Δεν κάνουμε επιλογές που κάνουν άλλοι, που υποτίθεται πως είναι ψυχαγωγικές εκπομπές αλλά είναι μαύρες και θανατερές. Παρότι είμαστε σε ένα κανάλι που είναι ακόμη χαμηλά στις τηλεθεάσεις, φέτος όμως ανεβαίνει και θα ανέβει αρκετά, όταν ο τηλεθεατής μας δει, θα καταλάβει πως μαζί μας θα χαλαρώσει και θα περάσει όμορφα με τη θεματολογία μας.

Πηγή: Real

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV