Μαντώ Γαστεράτου: Είναι η πιο γλυκιά μανούλα- Τα τρυφερά posts με τα παιδάκια της!

0
53

Η Μαντώ Γαστεράτου έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στα δυο της παιδάκια, τον Γιώργο και την κόρη της, η οποία γεννήθηκε πριν από λίγους μήνες και της έχει κλέψει την καρδιά.

Η Μαντώ Γαστεράτου είναι μια περήφανη μανούλα και τα παιδάκια της είναι, για εκείνη, η απόλυτη προτεραιότητά της σε οτιδήποτε και να κάνει.

Με τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγώνη, από την ημέρα της γνωριμίας τους μέχρι και σήμερα, η Μαντώ Γαστεράτου εξακολουθεί να είναι απόλυτα ερωτευμένη μαζί του και παραδωμένη στα συναισθηματά της, ενώ ποτέ δεν το έχει κρύψει. Ο μικρός Γιώργος και η μπέμπα είναι οι μεγάλες τους αδυναμίες και έχουν κυριολεκτικά απογειώσει την ευτυχία τους.

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός ποστάρει πολύ συχνά φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της στο σπίτι με τα παιδιά, ενώ δεν είναι και λίγες οι φορές που με διάφορα posts περνάει τα δικά της μηνύματα. Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της σχετικά με τη μητρότητα, η Μαντώ Γαστεράτου είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

«Αυτή τη στιγμή, βρίσκομαι ανάμεσα σε πάνες, πιπίλες, κλάματα, γέλια.. Δεν κοιμάμαι. Έφυγα από το μαιευτήριο με μια σιγουριά ότι το έχω ζήσει το πρότζεκτ, αλλά δεν είναι έτσι. Κάθε παιδί είναι διαφορετικό… Οι απαιτήσεις στο σπίτι έχουν αυξηθεί. Επίσης, έχω άλλο ένα παιδί στο σπίτι που κάνει “απειλητικές” επιθέσεις αγάπης προς το μωρό»

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV