Η Μπρουκ Σιλντς στην Ελλάδα! Η κομψή δημόσια εμφάνισή της (photos)

0
66

Η Μπρουκ Σίλντς προσγειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (11/10) στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και είχε σοβαρό λόγο! 

Η διάσημη ηθοποιός που όλοι γνωρίσαμε πολύ πιτσιρίκα στην τεράστια κινηματογραφική επιτυχία «Γαλάζια Λίμνη» η οποία έχει κάνει τεράστια επιτυχία ως μοντέλο ποζάροντας με ρούχα του Calvin Klein – και όχι μόνο – αλλά και ακτιβίστρια, βρέθηκε στη χώρα μας για καλό σκοπό καθώς είναι πρέσβειρα των διεκδικήσεων των γυναικών μέσα από τη νέα της οργάνωση Beginning is Now.

Ο λόγος της επίσκεψής της στη χώρα μας είχε να κάνει με το συνέδριο που διοργανώθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος από το Marie Claire, στο οποίο ήταν καλεσμένη και ομιλήτρια.

Η Brooke Shields πράγματι εμφανίστηκε στην εκδήλωση από νωρίς και φυσικά τράβηξε τα φωτογραφικά φλας με την ομορφιά της. Κέρδισε όμως και όλους τους παρευρισκόμενους όχι μόνο με την ομιλία της πάνω σε θέματα ενδυνάμωσης της γυναίκας σήμερα σε κάθε ηλικία και της γυναικείας αλληλεγγύης αλλά και για την ευγένεια του χαρακτήρα της σε όσους την πλησίαζαν και της μιλούσαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τη συγκεκριμένη εμφάνισή της, η Μπρουκ Σιλντς επέλεξε ένα μαύρο slip dress Zeus+Δione που την κολάκευε ιδιαίτερα και αναδείκνυε τις καμπύλες της. Το είχε συνδυάσει με μαύρα μποτάκια για να είναι πιο άνετη ενώ δεν αποχωρίστηκε στιγμή τα γυαλιά οράσεως που φορούσε.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την εμφάνισή της:

Διαβάστε επίσης:

cat_Hollywood

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV