Γιάννης Ποιμενίδης: «Δεν νιώθω ζεν πρεμιέ»

0
96

Ο Γιάννης Ποιμενίδης πρωταγωνιστεί στη σειρά του Star «Τρία μίλια», που επέστρεψε στις οθόνες μας για δεύτερη σεζόν, και μίλησε για την εξέλιξη και τις μεγάλες ανατροπές που ακολουθούν.

Ο γνωστός ηθοποιός παραδέχεται ότι η μεγάλη του αγάπη είναι ο κινηματογράφος ενώ δηλώνει πως δεν νιώθει ζεν πρεμιέ.

Ο τηλεοπτικός Στέφανος από τα «Τρία μίλια» επιστρέφει… Με ποιες επιλογές θα μας εκπλήξει ο ήρωάς σου;

Στον νέο κύκλο της σειράς βρίσκουμε τον Στέφανο σε μια κρίσιμη στιγμή για την εξέλιξη του χαρακτήρα του. Ένας φόνος ταράζει τις ισορροπίες στο νησί. Ο Στέφανος θα κληθεί να ανοίξει τα χαρτιά που κρατούσε κλειστά έως τώρα και κάποιες από τις ενέργειές του ίσως σας εκπλήξουν.

Τι ξεχωρίζεις στη σειρά αυτή;

Στα «Τρία μίλια» βρήκα μια ομάδα ανθρώπων ταλαντούχων, με όρεξη για δουλειά, με στόχο πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την ψυχαγωγία του κόσμου που την παρακολουθεί. Σενάριο με συνεχείς ανατροπές εξελίξεις αναπάντεχες και χαρακτήρες αληθινοί και περίπλοκοι. Όλα αυτά αποτελούν τα στοιχεία που ξεχωρίζουν.

Πώς βλέπεις την άνθηση της μυθοπλασίας στην τηλεόραση;

Είναι αισιόδοξο. Μου αρέσει που έχει δοθεί φέτος βαρύτητα στη μυθοπλασία. Πιστεύω πως πρέπει να συνεχίσουμε να επενδύουμε σε αυτό το κομμάτι αν θέλουμε να βελτιώσουμε ποιοτικά το προϊόν που βγαίνει στις οθόνες μας.

Θεατρικά θα σε βρούμε κάπου;

Όχι. Ο ρόλος μου στη σειρά απαιτεί πολύ χρόνο, συγκέντρωση και ενέργεια. Θα μου ήταν πολύ δύσκολο να συνδυάσω φέτος την τηλεόραση με το θέατρο. Επίσης το ότι έχω ελεύθερα τα Σαββατοκύριακα μου δίνει πολλή χαρά!

Θέατρο, τηλεόραση ή κινηματογράφος;

Περισσότερο αγαπώ τον κινηματογράφο… Μου αρέσει πιο πολύ η διαδικασία του, οι χρόνοι του, η επαφή με την κάμερα. Ο κινηματογράφος είναι ο λόγος που έγινα ηθοποιός. Έχει μια μαγεία στην οποία είναι δύσκολο να αντισταθείς.

Πολλά κορίτσια σε ακολουθούν στα social media και σου γράφουν κολακευτικά λόγια. Νιώθεις ένας από τους σύγχρονους ζεν πρεμιέ;

Εκτιμώ τα καλά λόγια και ευχαριστώ οποιονδήποτε μπαίνει σε διαδικασία να μου τα μεταφέρει, δεν μπορώ να πω όμως ότι νιώθω ζεν πρεμιέ. Δεν ένιωσα ποτέ έτσι, για να είμαι ειλικρινής.

Γιατί θέλησες να γίνεις ηθοποιός; Χάρη στο σινεμά. Έβλεπα ταινίες από μικρή ηλικία και όλο αυτό το παραμύθι με έψησε. Ήθελα να είμαι μέροςτου με οποιονδήποτε τρόπο.

Πηγή: Reallife

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV