Δένια Μιμερίνη: Η καταγωγή, το αντικείμενο που δεν αποχωρίζεται και η μεγαλύτερη τρέλα

0
80

Την Δένια Μιμερίνη την απολαμβάνουμε μέσα από την καθημερινή σειρά του Open, Έρωτας Φυγάς.

Η νεαρή έχει αγαπηθεί από το κοινό από τα πρώτα λεπτά και όπως όλα δείχνουν το μέλλον της θα είναι λαμπρό.

Πάμε να την γνωρίσουμε λίγο καλύτερα…

Γεννήθηκα και μεγάλωσα: Στη Θεσσαλονίκη. Αυτό που με ώθησε να ασχοληθώ με την υποκριτική είναι: Το περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσα, τα ερεθίσματα που είχα και η εσωτερική μου ανάγκη να εκφραστώ, που αρχικά δεν ήξερα και σύντομα εκδηλώθηκε με ένα παιδικό «Μαμά, μπαμπά, όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω ηθοποιός».

Η συμμετοχή μου στη δραματική σειρά εποχής του OPEN «Έρωτας φυγάς» προέκυψε: Μετά την αποφοίτησή μου από τη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών, όταν με κάλεσε η Ηρώ Γάλλου, υπεύθυνη διανομής ρόλων, που με ενημέρωσε για τη δουλειά και πως με «τσάκωσαν». Στη δουλειά αυτή απολαμβάνω: Τα πάντα όλα! Απολαμβάνω μέχρι και τη γλυκιά κούραση στο τέλος της ημέρας. Επίσης, απολαμβάνω να μαθαίνω από τους συναδέλφους, που είναι κορυφαίοι!

Στην ηρωίδα που υποδύομαι θαυμάζω: Το πείσμα, την τόλμη και την ευαισθησία της. Η συμβουλή που δεν θα ξεχάσω ποτέ είναι: Αυτή της Μαριάννας Πολυχρονίδη «Σε αυτή τη δουλειά όπου βρεις χώρο να κάθεσαι!». Τώρα καταλαβαίνω την αξία της συμβουλής αυτής. Δεν αποχωρίζομαι ποτέ: Ένα κόσμημα της μαμάς μου από τη γιαγιά μου, την Αθηνά. Η στιγμή της ζωής μου που θα ήθελα να ξαναζήσω είναι: Ίσως την παιδική μου ηλικία, αλλά μάλλον καμία. Το παρόν θέλω να ζω δυνατά και ολοκληρωτικά! Τα αγαπημένα μου μέρη στον κόσμο είναι: Παρίσι, Κέρκυρα και Πρέβεζα…

Το πιο όμορφο δώρο που μου έχουν κάνει άνθρωποι είναι: Η παρουσία τους! Η αγαπημένη μου ταινία: Αυτή που θα παίξω εγώ! Το τελευταίο αγαπημένο μου βιβλίο: Η «Χοντρομπαλού» του Γκυ ντε Μωπασάν. Καλοκαίρι για εμένα σημαίνει: Ευτυχία! Δεν συγχωρώ με τίποτα: Την έλλειψη σεβασμού σε οποιαδήποτε έκφανσή της και την έλλειψη ειλικρίνειας.

Η μεγαλύτερη τρέλα που έχω κάνει είναι: Που ερωτεύτηκα και που έγινα ηθοποιός! Πριν κοιμηθώ σκέφτομαι: Μια αξιολόγηση της ημέρας, την ευγνωμοσύνη που νιώθω για «πράγματα», σχέδια, όνειρα, πράγματα που πρέπει να βελτιώσω. Κάπως έτσι βυθίζομαι σε σκέψεις και… δεν κοιμάμαι! (Γελάει!)

Πηγή: Mytv

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV