Έξαλλη η Καινούργιου με σχόλια στα social: «Είναι δυνατόν; Ποιος τα λέει αυτά; Είναι φρικτό…»

0
69

Η Κατερίνα Καινούργιου εξερράγη μέσω των social media σήμερα (18/10) μετά από ένα κουίζ που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και ήθελε μία τηλεστάρ να φέρθηκε με αγένεια σε έναν φοιτητή που εργαζόταν ως σερβιτόρος. 

Όπως ανέφερε το κουίζ αυτό η τηλεστάρ μίλησε με άσχημο τρόπο στον νεαρό σε καφετέρια της Θεσσαλονίκης επειδή είχε καθυστερήσει να της πάει την παραγγελία.

Κάποιος λοιπόν άφησε να εννοηθεί ότι επρόκειτο για την Κατερίνα Καινούργιου η οποία πράγματι το Σαββατοκύριακο ήταν στη Θεσσαλονίκη για δουλειές.

Τα υπονοούμενα έκαναν έξαλλη την παρουσιάστρια η οποία με έντονο ύφος θέλησε να βάλει τα πράγματα μία και καλή στη θέση τους.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Είναι δυνατόν ???ποιος τα λέει αυτά ??μπορείτε να πείτε ό,τι θέλετε για μένα αλλά ότι είμαι αγενής και προσβάλω κόσμο που δουλεύει …ΠΟΤΕ !!!επίσης δεν είπε παρουσιάστρια αλλά …τηλεσταρ…ψάξτε αλλού !!!

Ευχαριστώ πολύ παιδιά …επειδή από το 0 μηδέν έχω ξεκινήσει κ γω ..κ φοιτήτρια δούλευα από σερβιτόρα μέχρι πωλήτρια …ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ τέτοιες συμπεριφορές κ εννοείται πως δεν συνέβη ΠΟΤΕ !τώρα αν προσπαθούν να με βλάψουν κάποιοι…δε με αγγίζει καν γιατί ξέρω πως αυτές οι ανηθικότητες

Επειδή ο καθένας βγάζει κάτι απ’ το μυαλό του δε μπορείς να με κατηγορείς !!δεν σ αρέσω σαν παρουσιάστρια ??ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ…πες την γνώμη σου…το να με κατηγορείς για ένα ανύπαρκτο περιστατικό είναι φριχτό !λυπάμαι αλλά δε με μεγάλωσαν έτσι απ’ το σπίτι μου».

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις της:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV