Νάγια Κοντοστεργίου: Οι 10+1 φωτό της παίκτριας που αποχώρησε από το GNTM 5- Είναι πανέμορφη!

0
102

Η Νάγια Κοντοστεργίου αποχώρησε από το GNTM 5 την προηγούμενη εβδομάδα και από την αρχή δήλωσε ότι το όνειρό της δεν πρόκειται να σταματήσει εκεί, μιας και το μόντελινγκ είναι ένας χώρος που της ταιριάζει απόλυτα!

Ο φετινός κύκλος του GNTM ίσως θα είναι και ο πιο ανατρεπτικός μιας και ήδη έχουμε δει από τις πρώτες δοκιμασίες ότι ο πήχης έχει ανέβει πάρα πολύ ψηλά και όλες οι διαγωνιζόμενες προσπαθούν με το εκατό τοις εκατό τους να κερδίσουν κάθε εβδομάδα την καλύτερη φωτογραφία.

Μετά από την πρώτη αποχώρηση της Κατερίνας στο πρώτο πλατό του GNTM για φέτος, σειρά είχε η δεύτερη δοκιμασία, η οποία στην ουσία ήταν μια καμπάνια για γνωστή αλυσίδα καταστημάτων εστίασης. Μπορεί η φωτογράφηση να ήταν, για ακόμα μια φορά, πολύ απαιτητική, μόνο όμως 19 κοπέλες κατάφεραν να συνεχίσουν στον διαγωνισμό. Η κοπέλα που αποχώρησε ήταν η 18χρονη Νάγια, η οποία και με δάκρυα στα μάτια ευχαρίστησε τους κριτές για όλα εκείνα που της είχαν δώσει μέσα στο παιχνίδι, ενώ υποσχέθηκε πώς τίποτα δεν τελειώνει με αυτήν την αποχώρηση…

Μάλιστα, στην πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το σπίτι του ριάλιτι μοντέλων την Τρίτη 12 Οκτωβρίου, η Νάγια Κοντοστεργίου έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ένα πανέμορφο ταξίδι, αν και σύντομο, έφτασε στο τέλος του για εμένα. Τόσα χρόνια, περίμενα πως και πως να έρθει η στιγμή που θα βρεθώ κι εγώ μέσα σε αυτό το σπίτι, θα κάνω αυτές τις δοκιμασίες και θα γνωρίσω αυτούς τους ανθρώπους. Είμαι πολύ περήφανη και ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να ζήσω αυτή τη μοναδική εμπειρία και να αφήσω το στίγμα μου, το πραγματικό ταξίδι ξεκινάει τώρα…

Να κυνηγάτε τα όνειρα σας και να μην το βάζετε κάτω, όσα εμπόδια κι αν βρεθούν στον δρόμο σας, αν το θέλετε πραγματικά θα το καταφέρετε. Και πάνω απ’ολα, να είστε αληθινοί».

Με μια πρόχειρη ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram παρατηρούμε ότι η 18χρονη Νάγια έχει “όλο το πακέτο”, μιας και διαθέτει ένα άκρως καλλίγραμμο κορμί, που με γυμναστική και διατροφή έχει καταφέρει να το διατηρήσει, αλλά και ένα πολύ εντυπωσιακό πρόσωπο, ιδιαίτερα φωτογενές, που μπορεί πολύ εύκολα να το δουλέψει!

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες της:

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV