Ντάνη Γιαννακοπούλου: Η ηλικία, ο ”μυστικός” γάμος και ο ρόλος στον Έρωτα Φυγά

0
162

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου είναι μια από τις πιο καταξιωμένες ηθοποιούς της γενιάς της και από την πρώτη της ”επαφή” με τους τηλεθεατές αγαπήθηκε τόσο για το υποκριτικό της ταλέντο, όσο και για τον τρυφερό χαρακτήρα της.

Φέτος την ηθοποιό την απολαμβάνουμε μέσα από την σειρά του Open, Έρωτας Φυγάς και ήδη έχει «μαγέψει» το κοινό.

Πάμε όμως να μάθουμε λίγα πράγματα για εκείνη…

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 24 Μαΐου 1986 και είναι 36 ετών. Είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν (2013) και του τμήματος ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Για την ερμηνεία της στη παράσταση «Άγριος Σπόρος» πήρε το βραβείο γυναικείας ερμηνείας «Μαίρη Αρώνη» στην 35η απονομή Κορφιάτικων Βραβείων.

Ο «μυστικός» γάμος

Νύφη στο πλευρό του αγαπημένου της, Ορέστη ντύθηκε το βράδυ της Παρασκευής (3-06) η Ντάνη Γιαννακοπούλου. Η ταλαντούχα ηθοποιός που φέτος την απολαμβάνουμε μέσα από τη σειρά Έρωτας Φυγάς παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Γαλατσίου έχοντας στο πλευρό της συγγενείς και αγαπημένους φίλους.Η ηθοποιός προετοίμαζε τον γάμο της για τον περασμένο Ιούνιο ωστόσο η πανδημία την πήγε λίγο πίσω καθώς ήθελε όλα να γίνουν όπως τα είχε ονειρευτεί.

Η νύφη έλαμπε μέσα στο κατάλευκο και δαντελένιο νυφικό της ενώ το μακιγιάζ της ήταν απλό και πολύ φυσικό, αναδεικνύοντας τη φρεσκάδα της. Ο γαμπρός εξίσου γοητευτικός στο πλευρό της επέλεξε ένα κλασσικό μαύρο κοστούμι.

Μετά το γάμο ακολούθησε γλέντι σε κτήμα με πολλούς επώνυμους φίλους της να δίνουν το «παρών» όπως είδαμε μέσα από τα social media. Ανάμεσά τους, ο Γιώργος Καραμίχος, η Ευγενία Δημητροπούλου, η Βέρα Μακρομαρίδου, η Αντιγόνη Ψυχράμη και πολλοί ακόμη.

Η σειρά μας ταξιδέψει στην Ελλάδα της δεκαετίας του ’50 που ξεπερνά τα σκοτάδια της, προχωρά και εξελίσσεται, μέσα από έναν έρωτα μοιραίο, πλοκή συναρπαστική, σταυροδρόμια ηθικής που συναντάμε ακόμη στο σήμερα, έντονους χαρακτήρες, συναισθήματα, και καταιγιστικές ανατροπές. Η Ντάνη Γιαννακοπούλου υποδύεται την Αλεξάνδρα, η οποία είναι μια έξυπνη και όμορφη κοπέλα που έχει την ικανότητα να ορίζει τη ζωή της εκείνη και να καταφέρνει ό,τι βάζει στο μυαλό της. Μεγάλωσε με τον ετεροθαλή αδελφό της, ο οποίος είναι αρκετά χρόνια μεγαλύτερό της, όταν σκοτώθηκαν και οι δυο γονείς της. Είναι μια πολύ καλή μοδίστρα δουλεύει στον καλύτερο οίκο της εποχής της. Ξέρει ότι η ομορφιά ανοίγει πόρτες και τη χρησιμοποιεί για να πετύχει. Το τελευταίο που τη νοιάζει όμως είναι να γίνει πλούσια και ισχυρή. Θέλει να κερδίσει την ευτυχία και την αγάπη που έχασε όταν έχασε τους γονείς της. Ερωτεύεται τον Μάρκο και κάνει τα πάντα για να είναι μαζί του. Όμως η μοίρα έχει άλλα σχέδια γι’ αυτήν.

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV