Θεοδώρα Σιάρκου: «Τις ισορροπίες τις φτιάχνουμε πολλές φορές με τις επιλογές μας»

0
78

Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό Εγώ για το πώς συνδυάζει καριέρα και οικογένεια ενώ αποκαλύπτει τα μυστικά της ευτυχισμένης προσωπικής της ζωής.

Πώς είναι για σένα να ακροβατείς ανάμεσα στο επαγγελματικό κομμάτι και στον απαιτητικό επίσης ρόλο της μαμάς αλλά και της συζύγου, κρατώντας όλες τις απαραίτητες ισορροπίες;

«Τις ισορροπίες τις φτιάχνουμε πολλές φορές με τις επιλογές μας. Εγώ για παράδειγμα επέλεξα να μην είμαι στην τηλεόραση για δεκατρία σχεδόν χρόνια για να είμαι πιο κοντά στα παιδιά μου. Πέρα από τις επιλογές, παίζει ρόλο και η τύχη. Εγώ είμαι πολύ τυχερή γιατί έχω πάρα πολλή βοήθεια Δεν είναι, πάντα εύκολο να βρεις τον σωστό συνδυασμό στους χρόνους και στην παρουσία αλλά νομίζω ότι σε γενικές γραμμές τα έχουμε καταφέρει καλά όλοι μαζί»

Με τον σύζυγό σου Βασίλη μετράτε αρκετά χρόνια κοινής ζωής, έχοντας αποκτήσει μαζί δύο παιδιά. Ποια είναι τα στοιχεία εκείνα που κρατούν ζωντανή και ουσιαστική αυτή τη σχέση παρά την πίεση της καθημερινότητας;

«Θα σου πω κάτι που ίσως σου φανεί περίεργο. Ο Βασίλης λείπει συχνά για επαγγελματικούς λόγους και αυτό, ενώ είναι πολύ συχνά δύσκολο, έχει στην πραγματικότητα συντελέσει ώστε να παραμένουν ζωντανές η λαχτάρα και η επιθυμία. Υπάρχει βαθιά σύνδεση, βαθιά αγάπη και πάρα πολύς θαυμασμός.
Είναι ένας γοητευτικός άνδρας και άνθρωπος, είναι γλυκός πατέρας και υποστηρικτικός σύζυγος. Πάντα πετυχαίνει ό,τι βάλει στο μυαλό του και πάντα ξέρει, με όπλο το χιούμορ του, να ξόρκιζα τις δυσκολίες και να αναζωογονεί όσους είναι δίπλα του. Πάντα βασίζομαι σε αυτόν και πάντα τα καταφέρνει με λίγα λόγια, καταφέρνει να είναι εκεί ακόμα κι όταν δεν είναι εκεί…»

Αν σου λέγανε τα παιδιά σου ότι θέλουν να ασχοληθούν με το χώρο της υποκριτικής, πώς θα αντιδρούσες;

«Ο Δημήτρης παίζει πιάνο και κάπου εκεί εξαντλείται η σχέση του με την τέχνη. Δεν του αρέσει πια να βλέπει παραστάσεις αν και όταν ήταν πιο μικρός πηγαίναμε σχεδόν κάθε βδομάδα. Η Σοφία είναι καλλιτεχνική φύση. Παίζει πιάνο, χορεύει και τραγουδά Νομίζω ότι και οι δύο με καμαρώνουν πάντως. Αν θελήσουν δε να ασχοληθούν με την υποκριτική φυσικά δεν θα σταθώ εμπόδιο στην επιλογή τους. Επειδή όμως ο χώρος είναι κορεσμένος από ανθρώπους, θα τους συμβούλευα να κάνουν και άλλες, παράλληλες σπουδές, για να έχουν περισσότερες επιλογές μεγαλώνοντας», λέει η ηθοποιός.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV