Δέσποινα Βανδή: Αυτό είναι το αποκαλυπτικό φόρεμα που επέλεξε στο J2US και τους «τρέλανε» όλους!

0
86

Η Δέσποινα Βανδή είναι υπέροχη και με κάθε της νέο post στα προσωπικά της προφίλ στα social media αποθεώνεται από τους διαδικτυακούς της φίλους!

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες που το κοινό την λατρεύει και την ακολουθεί διαρκώς τα τελευταία χρόνια και την στηρίζει σε κάθε νέο της επαγγελματικό βήμα.

Η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου 22 Οκτωβρίου στο live τοτυ J2US και η εμφάνισή της αποθεώθηκε από όλους τους συνεργάτες της στο πλατό. Η τραγουδίστρια, που συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του σόου με τον Νίκο Κοκλώνη, είχε επιλέξει μια απίθανη τουαλέτα με διαφάνειες που τόνιζε όλο το καλλίγραμμο σώμα της.

Μάλιστα, ο Νίκος Κοκλώνης σε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της βραδιάς, διέκοψε την Βίκυ Σταυροπούλου και είπε στην Δέσποινα Βανδή: ” Συγγνώμη που διακόπτω αν και δεν θέλω να λειτουργήσει αυτό εναντίον της Καίτης και της Βίκυς. Δέσποινα, κορίτσι μου, πόσο όμορφη είσαι σήμερα. Δεν μπορώ, δεν σε έχω ξαναδεί ποτέ πιο όμορφη”

Πριν από λίγη ώρα, η τραγουδίστρια δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες, ποζάροντας με το υπέροχο φόρεμά της και τα σχόλια κάτω από τις εικόνες της ήταν… το κάτι άλλο!

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV