Σκορδά: Έβαλε όλη την έμπνευσή της στο παιδικό δωμάτιο των γιων της! Και το αποτέλεσμα ονειρικό

0
107

Η Φαίη Σκορδά πέρα από μια επιτυχημένη παρουσιάστρια, είναι και μητέρα δύο παιδιών, τα οποία και είναι η απόλυτη προτεραιότητά της.

Φέτος, η Φαίη Σκορδά μας λέει «καλημέρα» μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και την καθημερινή εκπομπή «Πρωινό μας».

Ωστόσο όταν η παρουσιάστρια δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις περνάει τον χρόνο της στο σπίτι μαζί με τους γιους της, Γιάννη και Δημήτρη. Η Φαίη Σκορδά, όπως έχει δηλώσει και δημόσια κατά καιρούς είναι λάτρης της διακόσμησης και αυτό φαίνεται από το σπίτι της, στην Βούλα.

Η Φαίη αγαπάει την cozy και casual διακόσμηση και την έχει επιλέξει για τους χώρους του σπιτιού της, ενώ, επίσης διαθέτει και κάποια minimal στοιχεία που δημιουργούν μια κομψή αίσθηση.

Μάλιστα, ιδιαίτερα μοντέρνο είναι και το δωμάτιο των παιδιών της, που αρκετές φορές μας έχει δείξει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Όπως θα δείτε στο παιδικό δωμάτιο κυριαρχεί το γκρι και το λευκό που συνδυάζονται άψογα μεταξύ τους και αποτελούν κλασσική επιλογή τα τελευταία χρόνια στα περισσότερα σπίτια.

Το λευκό γραφείο αλλά και το μεγάλο γκρι κρεβάτι είναι μερικά από τα στοιχεία που υπάρχουν στο δωμάτιο και εντυπωσιάζουν. Φυσικά δεν λείπουν τα αγαπημένα αντικείμενα του Γιάννη και του Δημήτρη, με τα οποία συνηθίζουν να παίζουν.

Δείτε στην gallery το δωμάτιο των παιδιών:

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV