Παπαγεωργίου: Αν όσοι με επικρίνουν κάνουν καλύτερα κάτι από μένα ας πάρουν τηλέφωνο να με βοηθήσουν

0
78

Πόσο ποπ κορίτσι είναι και πόσες ανασφάλειες μπορεί να κουβαλάει παρ’ όλο που είναι μία από τις ωραιότερες γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης; Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απαντάει σε όλα…

Μεγάλωσες σε ένα παραδοσιακό περιβάλλον ή οι γονείς σου ήταν πιο open minded;

Παραδοσιακό στην εικόνα, αλλά 100% open minded.

Τι θέλεις να υπάρχει στη ζωή σου και τι όχι;

Θέλω να υπάρχουν χαρά, χαμόγελο, όρεξη, αφθονία στο συναίσθημα και ζωντάνια. Δεν αντέχω την κακία, τα ψέματα, τη μιζέρια, τίποτα σκοτεινό. Ευτυχώς, τα εντοπίζω πια και φεύγω.

Πόσο εφικτό είναι κάτι τέτοιο σε ένα σκοτεινό κόσμο με όλα αυτά που συμβαίνουν;

Προφανώς και τα πράγματα είναι δύσκολα και όλες οι συζητήσεις που κάνουμε περιστρέφονται γύρω από αυτά τα προβλήματα. Όμως είναι εφικτό να είσαι θετικός στο τέλος της ημέρας. Όταν επιστρέφεις στο σπίτι σου, εκείνα που έχουν σημασία είναι τι σε περιμένει εκεί και η καληνύχτα που θέλεις να ακούσεις.

Σου αρέσει η κοινωνία όπου ζούμε;

Όχι, αλλά προσαρμόζομαι.

Τι δεν σου αρέσει;

Θα ήθελα να υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες για τη νέα γενιά, να μη δυσκολεύονται οι νέοι άνθρωποι να βρουν εργασία. Από την άλλη, έχοντας συζητήσει και με εργοδότες, ενδεχομένως και τα νέα παιδιά να έχουν κάνει πίσω σε αυτό το κομμάτι. Ίσως θα έπρεπε να είναι λίγο πιο δραστήρια. Θα ήθελα να μεγαλώναμε κι εμείς όπως η γενιά της μητέρας μου, λίγο πιο χαρούμενα και ανέμελα. Για παράδειγμα, πολλοί νέοι άνθρωποι, μεταξύ αυτών και αρκετοί φίλοι μου, αναγκάζονται να φύγουν στο εξωτερικό. Είμαστε έξυπνος λαός και είναι κρίμα να μην μπορούμε να εξελιχθούμε στη χώρα μας.

Τι θα έλεγες σε όσους σε επικρίνουν;

Να είναι υγιείς και χαρούμενοι και, αν μπορούν να κάνουν κάποια πράγματα καλύτερα από μένα, ας με πάρουν ένα τηλέφωνο για να με βοηθήσουν.

Έχεις καταφέρει να μη σε επηρεάζει η κριτική λοιπόν.

Ναι, αλλά προσπάθησα πολύ. Η Έλενα (σ.σ. Χριστοπούλου) μου είχε πει: «Για να πας στο εξωτερικό, πρέπει να αποτινάξεις από πάνω σου το σύνδρομο της γειτονιάς, να ξεχάσεις ποια είναι η γειτόνισσα, γιατί εκεί θα πας σε ένα casting και η διπλανή σου θα είναι καλύτερη από σένα. Πρέπει να ξεχάσεις ποια είναι η διπλανή σου». Ακολούθησα τη συμβουλή της και κατέβαλα πολλές προσπάθειες. Γι’ αυτό έμεινα τόσα χρόνια στο εξωτερικό και τα κατάφερα. Όταν όμως γύρισα στην Ελλάδα και η γειτόνισσά μου ήταν μπροστά μου, τρόμαξα. Φοβήθηκα ότι θα χάσω την ισορροπία μου, τη ζωή που είχα, τους φίλους μου -το σπίτι μου άλλωστε το είχα χάσει όταν επέστρεψα. Μια μέρα, όμως, σκέφτηκα ότι πρέπει να ξεχάσω τις γειτόνισσες και ό,τι με τρομάζει και να επικεντρωθώ στον εαυτό μου, και ξαφνικά σταμάτησα να φοβάμαι.

Αυτή είναι μια φιλοσοφία που θα μπορούσαμε να υιοθετήσουμε όλοι;

Πιστεύω πως ναι. Δεν χρειάζεται να ασχολούμαστε με το τι γίνεται γύρω μας. Υπάρχουν κάποια πράγματα στα οποία καλό είναι να μη δίνουμε σημασία. Στη γυναίκα Ηλιάνα υπάρχει και το κορίτσι Ηλιάνα; Ναι, είμαι φουλ κορίτσι. Προσπαθώ πολύ να μεγαλώσω και τον τελευταίο χρόνο κάτι έχω καταφέρει-, αλλά πάντα θα παραμένω και κορίτσι.

Ποπ κορίτσι είσαι;

Είμαι ποπ; Είμαι R&B; Είμαι παλιάς σχολής; Νομίζω πως είμαι λίγο mix.

Πού ταιριάζεις καλύτερα;

Μάλλον στην παλιά εποχή. Ήταν πιο ρομαντική και ανέμελη και θα ήθελα να ζούσα τότε.

Είσαι πολύ όμορφη γυναίκα. Το ακούς συνεχώς και λες «εντάξει, άλλος ένας που μου το είπε»;

Όχι, το αντίθετο. Είναι ωραίο να σου λένε μια όμορφη κουβέντα, σου φτιάχνει τη μέρα.

Μια ωραία γυναίκα έχει ανασφάλειες;

Εννοείται! Καμία γυναίκα δεν ξυπνά με φτιαγμένη τη βλεφαρίδα, κάποιες ημέρες δεν είναι καλές. Υπάρχουν φορές που λες «φτου σου, κορίτσι μου!» και άλλες που λες «τι κακό με βρήκε!». Ανασφάλειες έχουμε όλοι, οι οποίες δεν έχουν να κάνουν πάντα με την εξωτερική εμφάνιση. Μπορεί να συνδέονται με άγνωστες ακόμα και σε σένα αιτίες.

Πώς τις διαχειρίζεσαι;

Έχω σταματήσει να ασχολούμαι και φροντίζω μόνο να περνάω καλά. Νοσταλγείς την εποχή κατά την οποία έκανες ό,τι ήθελες και αυτό δεν γινόταν θέμα; Δεν θέλω να είμαι αγνώμων, αλλά, ναι, τη νοσταλγώ, κυρίως εξαιτίας των φίλων μου, οι οποίοι κάποιες φορές αισθάνονται άβολα. Για παράδειγμα, πήγαμε για μπάνιο με την αδελφή μου και τη φωτογράφισαν με μαγιό. Στενοχωρήθηκα πολύ που την έφερα σε αυτήν τη θέση.

Επομένως, θα ήθελες να έχεις ένα μαγικό ραβδάκι και τη Δευτέρα να είσαι public figure και την Τρίτη η Ηλιάνα.

Σίγουρα, αν με ρωτούσαν ποια υπερδύναμη θα ήθελα να έχω, αυτό θα απαντούσα. Τη μια μέρα να είμαι η Ηλιάνα και την επομένη μια άλλη.

Ποια σούπερ ηρωίδα θα επέλεγες να είσαι;

Θα επέλεγα σούπερ ήρωα, τον Batman, γιατί μου αρέσει η στολή του, ή τον Τζέιμς Μποντ.

Τι ταινίες βλέπεις, τι βιβλία διαβάζεις και ποιος είναι ο τρόπος που επιλέγεις για να αποφορτίζεσαι;

Παρακολουθώ εκπομπές σαν το «Love Island», με ωραίους ανθρώπους να αγαπιούνται και να χαμογελούν, ή σειρές με serial killers. Διαβάζω πολλά μυθιστορήματα, ενώ μπορεί να επιλέξω και κάτι πιο βαρύ, αν και δεν μου είναι πάντα ευχάριστο, πρέπει να έχω την κατάλληλη διάθεση. Τι κάνω για να χαλαρώσω; Βλέπω «Love Island» και τρώω ποπ κορν!

Πηγή: Hello

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV