Ελένη Μενεγάκη: Στη Ρώμη με casual εμφανίσεις! Οι φωτό με λευκό crop top και total black σύνολο

0
74

Στην Ιταλία βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη εκμεταλλευόμενη το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου και φυσικά της όμορφης ημέρας των γενέθλιων της.

Η παρουσιάστρια αυτή τη χρονιά θέλησε να γιορτάσει τα γενέθλιά της εκτός Ελλάδας και έτσι παρέα με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο ταξίδεψε στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στη Ρώμη, όπου περνά φανταστικές στιγμές.

Και μπορεί τη χθεσινή ημέρα που ήταν και τα γενέθλιά της να μοιράστηκε μόνο μια φωτογραφία από το σωμάτιο του ξενοδοχείου οπού διαμένει και κρατώντας αγκαλιά την ανθοδέσμη που της πήρε ο αγαπημένος της, ωστόσο το μεσημέρι της Κυριακής (30-10) θέλησε να ανεβάσει μερικές ακόμη φωτογραφίες από τις βόλτες της στη Ρώμη.

Κι αν περιμένεις να τη δεις ντυμένη grande, κάνεις λάθος… γιατί η Ελένη έκανε τις βόλτες της με τα πιο απλά αλλά όμορφα casual σύνολα.

Στη μια φωτογραφία θα τη δεις με λευκή φόρμα, λευκό crop top και sneakers και στην άλλη με total black σύνολο, καθημερινό μπλουζάκι και στενό μαύρο παντελόνι. Ελαφριά βαμμένη και με τα μαλλιά της επιμελώς ατημέλητα η Ελένη μέσα στο πλήθος ξεχώρισε και πάλι!

Δες την στη gallery

Θυμίζουμε πως μέσα από την εκπομπή της δεν είχε πει τίποτα και την αποκάλυψη έκανε η ίδια αφού το μεσημεράκι του Σαββάτου (29-10) ανήμερα της όμορφης αυτής ημέρας για την ίδια, ανέβασε μια απίθανη φωτογραφία από ξενοδοχείο της Ιταλίας –χωρίς να αναφέρει σε ποια πόλη βρίσκεται- κρατώντας στην αγκαλιά της μια τεράστια ανθοδέσμη.

Σε αυτή τη φωτογραφία η Ελένη ποζάρει από το κρεβάτι και μας δείχνει το πρόσωπό της χωρίς ίχνος μακιγιάζ, έτσι όπως ακριβώς ξύπνησε.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV