Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Μου αρέσουν τα πάθη και έχω κάνει πολλά λάθη»

0
74

«Η μητέρα μου με έμαθε πως τα ωραία πράγματα στη ζωή έχουν αξία όταν τα κατακτάμε και ενέχουν μία προσπάθεια… είτε κερδίσουμε, είτε χάσουμε, να μπορούμε να προσπαθούμε για αυτό» είπε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης αναφερόμενος στο τατουάζ του που αναγράφει «there is no easy way».

Ο ίδιος συνέχισε μιλώντας για την οικογένειά του, τη γιαγιά του που λάτρευε και έχασε δυστυχώς αλλά και τη βιολογική μητέρα του όπως και τη μητριά του: «Ήμουν πολύ τυχερός γιατί στο οικογενειακό μου περιβάλλον, οι γυναίκες μου που είναι ακόμα στη ζωή και τα κορίτσια μου που είναι “εκεί πάνω” είναι και ήταν πολύ σημαντικές προσωπικότητες και γεμάτες αγάπη…με μάθανε πολύ σημαντικές αξίες και τις ευχαριστώ για αυτό».

Πρωταγωνιστώντας στη θεατρική παράσταση «Ψηλά απ’ τη γέφυρα» στο θέατρο Βεάκη ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης χαρακτήρισε τον ήρωα που υποδύεται «τραγικό» αλλά παράλληλα και «υπέροχο».

Και συνέχισε σχολιάζοντας: «Η παράσταση δυστυχώς ή ευτυχώς μπορεί να είναι λίγο επίκαιρη. Μιλάει για έναν άνθρωπο που μεγαλώνει την ανιψιά του και κάποια στιγμή έρχεται το πλήρωμα του χρόνου που το παιδί πρέπει να φύγει από το σπίτι και συνειδητοποιούμε πως ο ήρωας δεν το θέλει αυτό. Ενδόμυχα υπάρχει η σκέψη πως μπορεί να είναι ερωτευμένος μαζί της, δεν το ομολογεί ποτέ».

«Είναι όπως όταν είμαστε τόσο ευτυχισμένοι κάποιες στιγμές σ τη ζωή μας που δεν θέλεις ο χρόνος να περάσει ποτέ…είναι σα να θέλεις να κρατήσεις το νερό στην παλάμη σου… Η παράσταση αφορά τους πάντες…από τον πιο απλό άνθρωπο έως τον πιο ιδιαίτερο».

Ποια είναι όμως η σχέση του με τα social media; Ο ίδιος εξήγησε: «Η σχέση μου με τα social media είναι “τόσο, όσο”…. δεν θα μπω σε διαδικασία να φλερτάρω, γιατί δεν ξέρεις ποιος είναι από πίσω… Είναι επικίνδυνο το γεγονός ότι τα νέα παιδιά μπορούν να βρεθούν σεξουαλικά με χίλιους δύο τρόπους αλλά συναισθηματικά είναι πολύ δύσκολο».

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV