Ηρώ Μουκίου: «Ήταν δικό μου λάθος που δεν απέκτησα δεύτερο παιδί. Μετά από μια αποβολή, τρόμαξα»

0
58

Ελένη: Μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ηρώ Μουκίου στην εκπομπή του Mega και ήταν άκρως αποκαλυπτική.

Η Ηρώ Μουκίου μίλησε για τα 21 χρόνια γάμου με τον σύζυγο της Σάκη Καλογερόπουλο τον οποίο βλέπει μόνο κάθε σαββατοκύριακο.
Ανέφερε επίσης ότι προτεραιότητα έχει η οικογένειά της μιλάει και για την απώλεια του φίλου της Μιχάλη Ασλάνη που ακόμη δεν εχει ξεπεράσει.
Το μυστικό της ζωής σύμφωνα με την ηθοποιό είναι «το να χαμογελάω είναι το μυστικό της ευζωίας μέσα στην γκριζίλα που ζούμε».

«Η γυναίκεια φιλαρέσκεια σε μένα έχει όρια, δεν κάνω ακρότητες, φυσικά είμαι συμφιλιωμένη με την ηλικία μου».

Και παραδέχεται «αλίμονο να κρύβουμε την ηλικία μας, γίνεσαι ρεζίλι».

Στην συνέντευξή της αναφέρθηκε και για τον Βόλο: «Ο Βόλος είναι ο έρωτας μου , είναι κοντά στη Λάρισα στη δουλειά του άντρα μου και εκεί είναι ο κοινός μας τόπος».

Επίσης αναφέρθηκε και στον γάμο της: «Είμαι 21 χρόνια παντρεμένη με τον Σάκη Καλογερόπουλο».

«Η απόσταση είναι ένας παράγοντας που δεν είναι όλα ρόδινα, εχει πειρασμούς και δεν έχεις τον άλλον διπλά σου όταν θες».

Ενώ περιέγραψε για τον γάμο τους και την απόφαση να παντρευτούν: «Σε ένα μηνά γνωριστήκαμε και παντρευτήκαμε, ήταν έρωτας με την πρώτη χειραψία».

Στο απόφαση να μην αποκτήσει άλλο παιδί εξομολογήθηκε με ειλικρίνεια: «Εγώ φταίω που δεν έκανα άλλο παιδί. Επέλεξα μετα από μια αποβολή να μην ξαναπροσπαθήσω για παιδί γιατί τρόμαξα».

«Για μένα προτεραιότητα είναι η οικογένειά μου, δεν είναι τα πάντα το να είμαστε στα πάρτι και σε μια διαρκή παρουσία στην τηλεόραση, αυτό για μένα είναι φούσκα».

Αναφορικά με τον θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη είπε: «Ο θάνατος του Μιχάλη Ασλάνη μου κόστισε πάρα πολύ, δεν μπορώ ακόμη να το ξεπεράσω».

«Του έχω παράπονο που δεν απευθύνθηκε , ήταν κλειστός άνθρωπος».

Στην συνέντευξη που παραχώρησε στην «Ελένη» η ηθοποιός μίλησε και για τα επαγγελματικά της βήματα: «Πρόπερσι που έβλεπα το ‘’Κόκκινο ποτάμι’’ έλεγα ότι θα ήθελα να είμαι, και φέτος ο Μανούσος Μανουσάκης με άκουσε και είμαι χαρούμενη που είμαι σε αυτή τη σειρά».

«Θεατρικά συνεργάζομαι με τον Νικορέστη Χανιωτάκη στο «Φαίδρας άτοπος» που βασίζεται στο μύθο της Φαίδρας».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV