Μπουκ Σίλντς: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια με την αλκοολική μητέρα της

0
86

Η Μπρουκ Σιλντς παρευρέθηκε σε συνέδριο στην χώρα μας, για την ισότητα και τη γυναικεία ηγεσία και μίλησε τόσο για το brand της, όσο και για το πόσο γρήγορα έπρεπε να μεγαλώσει, προκειμένου να κρατήσει την μητέρα της στη ζωή.

Το λαμπερό είδωλο πέρα από ηθοποιός είναι και πρέσβειρα των διεκδικήσεων των γυναικών μέσα από τη νέα της οργάνωση «Beginning is Now».

Ξεκίνησε μιλώντας για το brand της και την ιδέα πίσω από αυτό: «Είναι ένα brand ευεξίας, για γυναίκες άνω των σαράντα ετών. Αλλάζουμε τη συζήτηση γύρω από την ηλικία. Δεν έχει να κάνει με τη γήρανση, αλλά με τη ζωτικότητα ενός ανθρώπου, τα νέα κεφάλαια στη ζωή του.

Ως 57χρονη, νιώθω σαν να ξεκινάω τώρα. Σε αυτή την ηλικία, κοιτάω γύρω μου και βλέπω ότι δεν υπάρχει μάρκετινγκ που απευθύνεται σ’ αυτήν. Και τι θα κάνω τώρα, λένε οι άνθρωποι αυτής της ηλικίας, τα παιδιά μου πάνε πανεπιστήμιο, έχουν τελειώσει το σχολείο… Αναζητούν λοιπόν το επόμενο κεφάλαιο στη ζωή τους και εμείς τους βοηθάμε».

Όσον αφορά τα δύσκολα παιδικά της χρόνια εξήγησε: «Το ότι ωρίμασα νωρίτερα δεν είχε να κάνει με τη σόουμπιζ, αλλά με το γεγονός ότι έπρεπε να κρατήσω ζωντανή τη μητέρα μου, η οποία ήταν μια αλκοολική μονογονέας».

Επιπλέον, αποκάλυψε πως επιβίωσε η ίδια στον σκληρό χώρο του κινηματογράφου: «Είχα ευτυχώς, πάντοτε γύρω μου ανθρώπους απλούς, ήταν σημαντική η εκπαίδευσή μου. Είχα αυτή την ισορροπία. Χόρευα κάποιες ώρες, αλλά στις έντεκα η ώρα το βράδυ ήμουν σπίτι. Οι φίλοι μου έπαιζαν ποδόσφαιρο, βόλεϊ, μπάσκετ, κι εγώ έπαιζα με αστέρες του κινηματογράφου».

Πηγή: Λοιπον

Διαβάστε επίσης:

cat_Hollywood

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV